dimecres, 13 de febrer del 2008

1eres. FOTOS PRESENTACIÓ 2008


FALLERETES, COM ALGUNES DE VOSALTRES NO VAREU VINDRE AL 1er ACTE FALLER OFICIAL DE LA TEMPORADA (o no ixireu), VOS ENVIE LES PRIMERES FOTOS QUE HE POGUT TROBAR.


PERFA ANEU FICANT.NE MES LES QUE EN TENIU, SI NO SABEU ENVIEU.LES PER CORREU,VAL???


PD: punxeu el titol per a vore les fotos.

Etiquetes de comentaris: ,

10 comentaris:

  • A la/es 13 de febrer del 2008, a les 21:35 , Blogger marieta campos ha dit...

    Esther Fletes, t'he furtat unes poquetes fotos del teu espai,jajaja!

     
  • A la/es 13 de febrer del 2008, a les 23:07 , Blogger Inma ha dit...

    Hi ha un enllaç, a l'esquerra, que va directe a la Galeria de Fotos...

     
  • A la/es 14 de febrer del 2008, a les 23:07 , Blogger Superestupendes ha dit...

    Socorro!!!! He estat buscant algo de pingüins per vore el maquillatge, (no se si haveu parlat algo d´això), i tinc fotos de diferents classes de pingüins, per a poder fer una idea, però no entenc este programa i no em deixa penjar-les. Seria meravellós que alguna intentara explicar-me-ho en idioma "pc para tontos" o similar...porfiiiiiiii!!! De totes maneres li les enviare a algu i que les penje per adelantar faena. Bessets!!

     
  • A la/es 15 de febrer del 2008, a les 12:26 , Blogger marieta campos ha dit...

    jajaja! Clara tranquila, no t'agobies! Inma mos va enviar un e-mail que hi habia un enllaç, i si seguies els pasos estaba prou facilet penjar fotos, ho he aconsegit jo! aixo vol dir que es molt fàcil!jajaja!!!
    De totes formes si no pots envia-les per e-mail a alguna i ja està!
    Sobre la pintura de la cara, la veritat que no parlarem molt, perque com el pico el durem en el cap, sols habiem dit de pintar-mos la cara blanquinosa i au! pero de totes formes el diumenge heu parlem,val???? 1beset!!

     
  • A la/es 16 de febrer del 2008, a les 14:57 , Blogger Superestupendes ha dit...

    hola!

     
  • A la/es 16 de febrer del 2008, a les 14:59 , Blogger ADRI ha dit...

    hola

     
  • A la/es 16 de febrer del 2008, a les 15:03 , Blogger David ha dit...

    Una gran alegria al vore que gent coneguda i estimada entra a formar part del mon blogger de les falles, penyes o cuadrilles al voltant del mon de les falles, i desitjar-vos tot lo millor en este nou blog.

     
  • A la/es 16 de febrer del 2008, a les 15:06 , Blogger ADRI ha dit...

    hola!xfi!estic intentant publicar i no maclaria!xi que burra!jaja!Primer que tot saludar a totes les superetupendes que encara no mhavia pronunciat en este nou espai(hola!).Felicite a Inma i a Maria que cerc que son les que han fet posible(ui,ja pareix açò un discurset faller!)Ere per a comentar-vos que jo no me fare el disfras de pingüi, bueno i Celeste tampoc,al final mos em encomanat un de bañista en el chocolatero.Preferiem comprarmose'l i menos mal de cap,perque no tenim massa idea de ferho i tampoc a ningú que sapia cosirlo.Però bueno,el del casal si que ixirem igual, si fa falta me'l grape.jeje!Bessets!

     
  • A la/es 16 de febrer del 2008, a les 16:02 , Blogger Inma ha dit...

    Moltes gràcies MªJosé per la teua visita al nostre Blog.
    Espere'm que açó que hem creat amb il·lusió, per a compartir les nostres vivències falleres ens dure molt de temps; i com no, que gent com tu passe per ací i ens deixen la seua opinió.

     
  • A la/es 17 de febrer del 2008, a les 21:53 , Blogger marieta campos ha dit...

    una gran alegria tambe per a nosaltres que la gent opine i entre al blog, l'hem creat amb molt de "convoi" i farem el posible per dur-lo endavant, gràcies a David i MªJose perque ens han brindrat la seua ajuda per al que nececitem, segur que algo perque som molt novatilles!

     

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici