divendres, 15 de febrer del 2008

GALERIA DE FOTOS

Falleretes, ja sabeu que hi ha una galeria de fotos creada per a fer una mostra gràfica d'allò que fem. A part dels posibles links que es fiquen als articles publicats, hi ha un enllaç directe a la part esquerra del Blog; al igual que al group.msn que abans tenien i altre per al Blog de la Falla.

Ja estan publicades fotos de playbacks, presentació i proclamació. A més de les que fan referència a la disfressa de la Cavalgata. Així que, tranquila Clara que les fotos que m'enviares per a posibles idees de maquillatge ja estan penjades, ara sols ens falta acabar de dissenyar el nostre Pingüinet faller.

Etiquetes de comentaris:

2 comentaris:

  • A la/es 18 de febrer del 2008, a les 12:22 , Blogger Patri ha dit...

    Hola a totes!!

    A mi m'agradat el que porta el pico en la cara i el resto de la cara pintà. Al cap ens posem gorro de nadar o de llana negre. O el que digué Silvia, un sombrero veraniego...

    Sobre les calces: he arreplegat diners d'algunes i el divendres les compraré. Si alguna en vol que pose algo ací.

     
  • A la/es 20 de febrer del 2008, a les 12:51 , Blogger Superestupendes ha dit...

    A mi també m´agrada ixe model. Sabem que el pico només estarà al lloc per a les fotos, però queda millor, i ens podem pintar la cara...que si no no té trellat!!¨!
    Si fem açò, i ens disfressarem de pingüins normals no caldria posar res al cap (monyo arreplegat...), però crec q li donarà un toc graciós la pamela veraniega!

     

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici