dijous, 21 de febrer del 2008

RALLY HUMORISTIC

COM BE TOTES JA SABEU, AQUEST ANY LA FALLA PARTICIPA DESPRÉS DE MOLT DE TEMPS EN EL RALLY HUMORISTIC, Creguem que es una activitat que organitza la JLF que pot ser molt divertida i ens heu podem passar molt be!

Aixi que ja toca ficar-se mans a l'obra en les disfresses, esta nit a les 22h hem quedat en el casino "LA AGRICULTURA" per a conferccionar-les, el material necesari el portarem allí, però si algu vol pot dur-se la bata del disfraç de carnabal veneciano i aixi el "customitzarem" per a convertir-lo en altre disfraç!

Ens vegem alli! Aneu animant-se i animant a la gent que conegueu a participar, i a vore si podem fer un bon grupet!

PD: quant sapigam mes dades de l'hora d'encontre al diumenge ja anirem informat.

Etiquetes de comentaris: ,

3 comentaris:

  • A la/es 21 de febrer del 2008, a les 14:33 , Blogger marieta campos ha dit...

    ADRI!!!!!!Anem a llevar-te el titol de superestupenda!!! estas fallant a masa coses!!!!jejeje

     
  • A la/es 21 de febrer del 2008, a les 15:32 , Blogger ADRI ha dit...

    Yei nooooooooooooooooooooo!No me'l lleveu!jajaja!enguany ja vag dir jo que tenia molt que estudiar o acabare la carrera en 80 anys(jiji).Lo primer es lo primer.Tinc examen dia 5 pero preferisc ixir a la cabalgata que al rally,tot no pot ser.jaja!Al dissabte ens veguem!b7s!

     
  • A la/es 21 de febrer del 2008, a les 16:30 , Blogger Patri ha dit...

    Xiquetes, jo esta nit no puc anar a lo del disfraç del rally. Pero si que isc!!! i Gerardo també, que no contareu en ell ahir!!
    Si aixo Elena que s'emporte algun batot i li feu el disfraç a ell, o li doneu el material i jo el faig al divendres. I pa mi també!!

    Una cosa, tindriem que posar en la web de la falla que heu quedat hui, no? a vore si s'arrima algú (ho dubte pero per probar...)

     

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici