dimarts, 29 d’abril del 2008

DIES OFICIALS DE FALLES

Bueno després del resum de Vicen del que han segut els dies extra-oficials de falles ara queda recordar els que han segut els dies oficials, 17, 18 i 19 de Març, realment els dies amb més actes i més protocolaris, dies on anem contra rellotge per a poder acudir a tot i estar a hora, son els dies on acabem de donar-ho tot!
La semana fallera aquest any donava començament dilluns dia 17, i la veritat que el dissabte i diumenge anteriors les superestupendes deixaren el llistò prou alt(ball de disfresses, despertà...)

DIA 17: Mati de desperta oficial, pasacarrer i per la vesprà visita a l'asil dels iaios, 1er dia oficial de falles on cap superestupenda es vol perdre cap acte, encara qe devegades el treball o la son ho impedeix! (nosaltres per lo general acudim a TOT)

DIA 18: Mati de desperta, pasacarrer i per la vesprà visita de cortesia, pasacarrer per tot el poble en el que nosaltres heu solem passar molt bé, aquest any teniem a les xarangueres animant un poc més el "cotarro"jajaja, i any rere any ens fem fotos amb tots els monuments de les falles de sueca per a tindre un record (Vicen es la que va imposar la norma! ;P) . per a molts quant este dia acaba senten que les falles ja están arribant al seu fi, per la nit últim dia d'orquesta on la gent s'heu agarra molt enserio oblidant-se de lo cansats que estan!





DIA 19: Festivitat de Sant Josep, dia de desfilar, dia protocolari i dia de sentiments, desde la despertà ja va sentint-se a la gent dient: "hui es l'ultim dia", i això fa que t'entren mes ganes de viure la festa fins l'ultim moment! es un dia on hi ha menys festa per el carrer, però es un dia bonic, i alli estem totes les superestupendes per a desfilar per els principals carrers de Sueca els nostres trages i les nostres caretes de super-cansaes!

El moment de màxima emoció de les falles se viu ixe dia, quant després de l'ofrena arribem al nostre monument i començem a ballar i a cantar, es com una despedida no oficial ja que es l'ultim moment que estem tots vestits de fallers i de falleres, per a mi un dels millors moments de falles.

I per últim, com no, el moment culminant de la festa, LA CREMÀ, se crema la falla i s'acaba tot, es finalitza tot un any de treball i d'eforç, un dels altres moments xulos es el moment pre-cremà, quant estem tots esperant als bombers i ens fem la tipica foto amb la fallera major i el monument.



Bueno i fins ací un resum del que han segut els dies oficials de falles, l'any que bé més i millor!!!

Etiquetes de comentaris:

4 comentaris:

  • A la/es 29 d’abril del 2008, a les 22:16 , Blogger VICEN ha dit...

    AI MARIETA...I DIEU Q EL MEU ERA UN BON RESUM..PUES SEU QUEDAT CURTETES DESPRES DEL RESUM DELS DIES OFICIALS DE MERI, JEJE. MOLT BO...ENCARA Q HAGUEREM POGUT FER UN BLOG DE CADA DIA..PQ PASEN TANTES COSES EN EIXOS TRES DIES...PERO WENO..MOLT BE MOLT BE...ALE, JO KUAN PUGA FICARE LES DEMES FOTOS.

     
  • A la/es 30 d’abril del 2008, a les 7:59 , Blogger abel -confeti- ha dit...

    quina gracia mareeeee!! q aborridetes q esteu i que ganes de escriure teniu! jejeje (jo tame ho estic...!) a vore si mireu el post del confeti de lo del soparet q tenim q elegir una data. vaaaa!!

    :b

     
  • A la/es 30 d’abril del 2008, a les 16:37 , Blogger abel -confeti- ha dit...

    en el blog del confeti s'està barallant el dia 24, q vos pareix ixe dissabte??

    anem mirant la gent q ha d'anar, xfa plis!

    :b

     
  • A la/es 30 d’abril del 2008, a les 18:19 , Blogger marieta campos ha dit...

    yee, moltes gràcieS! la veritat que me tinc que sentir inspirà! però esque realment segur que m'he deixat coses de cada dia, perque tots els dies pasaba alguna animalà que altra, el que pasa que ja no recorde que va pasar cada dia, aixi que ho he fet en general i au! (l'any que bé un post per dia!)jajaja
    bueno a partir del divendres començe a currar aixi que tindré menys temps lliure per a escruire, però segur que algo de temps trauré!
    Abel ja he consestat al blog dels confeti sobre la data del sopar!
    Dewwwww!!!! ;)

     

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici