dimecres, 16 d’abril del 2008

ABANS DE LA BODA...LA DESPEDIDA

Una despedida, tot un dia dedicat a eixa personeta que ha decidit donar un gran pas en la seua vida, era el dia de d'Esther. Vaig a intentar contar-vos com va transcorrer...

La festa havia de començar, i que millor que anar totes les amigues juntes a dinar?? A les 12 (unes més puntuals que altres, però crec que ja ens hem acostumbrat a conviure amb la impuntualitat) haviem quedat per fer les compres d'ultima hora per al dinaret i per al que seria el "passacarrer" de la vesprà. Feta ja la compra ens dirigim a la caseta a dinar i primera anècdota del dia, totes pujarem als cotxes, bueno aixó creuiem perquè als minuts ens toca Neus...ens l'haviem deixat!!!


Una vegada en la "Barraqueta" hi havia que aprofitar aquells rajos de sol, quan no els tapava un nuvolet perquè jo em sé d'unes que anaven tapant-se i destapant-se al mateix ritme que passaven els núvols. Es va fer l'hora d'anar a pel dinar, així que unes agafaven els cotxes per anar a per la fideua i les altres preparavem la taula. Ja estavem totes sentades i esperant el dinar quan ens toquen per telèfon...que estaven en urgències!!! Ai mare, però que havia passat!! Bea que es xafà els dits en la porta del cotxe... Després del susto i de menjar la fideua, ja era hora de passar a la segona fase de la despedida...

Totes ens haviem de reunir en casa Esther per vore el traje de novia i preparar-nos per a l'arrivada de la xaranga. Però no abans de repartir les camises conmemoratives de l'acte i de donar-li un regalet que no era menys que una disfressa de Minnie. Com no la factoria Disney havia d'estar present. De repent una traca i el só de la xaranga donaven començament al passacarrer.
Aquestes dues horetes de recorregut, que jo crec que es quedaren curtes (ai!! si em senten els músics) pel poble acabaren en "La Clau" on tenia lloc el sopar. La festa no havia acabat i faltava la tortaeta i la caixa sorpresa. Quantes coses va traure de la caixa?? i paperets??? creuiem que ens quedariem curtes i jo crec que Mª José s'enrecordara de nosaltres i dels paperets, jejeje.

Finalment la festa suecana ens esperava, passaeta pel Pimwis i acabar en Keeper's.

Ara, si que ja no et queda res i sino pega una miraeta al contador que hi ha a la dreta...nervioseta?? Enhorabona i que sigues molt feliç!!


PD. No he ficat fotos perquè eixe dia no duïa la càmera...ho senc. Quan alguna en penje les afegire.

Etiquetes de comentaris:

6 comentaris:

  • A la/es 17 d’abril del 2008, a les 1:13 , Blogger Esther ha dit...

    Gracietes Inma pel resum tant bo q has fet de la despedida, les anecdotes i els traspeus ens els kedem per a nosaltres.
    Nervioseta???Q es aixo, una persona si es posa nerviosa no disfruta el moment i pense q ixe dia es per a disfrutar al maxim q canvies de vida prou radical ( ai ma casa!!!!)

    I busqueu fotos per penjar-les, pero ojo el q poseu, besets.

     
  • A la/es 17 d’abril del 2008, a les 14:43 , Blogger Clara ha dit...

    Molt bé Inma, gran relat de la superdespedida, ara només falta afegir el reportatge fotogràfic i au!!!
    Bé, ens vegem esta nit en casa la novia aquelles que tornen amb la falla!!!

     
  • A la/es 17 d’abril del 2008, a les 17:42 , Blogger VICEN ha dit...

    HOLA XIKETES!! ALE JA HE POSSAR LES FOTOS DE LA DESPEDIDA. NADA MAS Y NADA MENOS QUE 152 FOTOS (I JO Q EM PENSABA Q N'HAVIA FET POKETES, JEJE)WENO HI HAN DE LA PREPARACIO, DE LA DESPEDIDA I DEL SOPAR D'AHIR.

    ALE Q JA KEDA MENYS...ESTHERETA!!!!!!!!!!

     
  • A la/es 17 d’abril del 2008, a les 19:31 , Blogger Ricol ha dit...

    Ai Esthereta ara si que ja va la cosa!... De la despedida nomes se que la xaranga va estar molt guay (no cal ni dir que el dels plats i el bombo va fer una actuació estelar) i ara a la Boda, a pasar-ho millor encara, sobretot tu.
    Bsts i fins el dissabte.

     
  • A la/es 18 d’abril del 2008, a les 13:53 , Blogger marieta campos ha dit...

    jaja! inmeta molt ben resumit! i vicen, jo tampoc sabia que ens habiem fet tantes fotos, la veritat es que estan xules!
    ara este dissabte més i molt millor!!! esther no sé com no esta nerviosa, jo de sols de vore el marcador ixe (1 dia i 5hores!!!!) ja ho estic!!!!!

     
  • A la/es 18 d’abril del 2008, a les 21:48 , Blogger Vane ha dit...

    0 Dies, 21 Hores, 13 Minuts i 43 Segons. Ay maretaaa!!!jejeje
    Ara supose q el nervioset ja estara entrante...xq no et qeda res!!!
    Qin comboiii. Hasta demaa xiqetes!
    MUacks

     

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici