dijous, 27 de març del 2008

Un Sant Josep anglés...






Bueno, pues com ja sabeu el dia 19 de març a les 4 de la matinada, haviem quedat baix de casa Neus per a dirigir-nos cap a l´aeroport i volar fins Liverpool. En un principi, voliem haver passat pel casal de 3 a 4 per a despedir-mos de la gent i fer-mos l´últim cubatilla fallero, però entre arreglar maletes i històries es va fer super tard, però no passa res, Ricki anà en representació de tots, i un poc més canvia el viatge per l´últim dia de festa al casal.

A les 5 del matí ja estàvem en Manises, en unes cares de son increïbles (haviem dormit entre 1 i 2 hores), i quan faltaven 5 minuts per a embarcar passà lo pitjor que podia passar....l´avió ixiria amb 6 HORES DE RETRÀS!!!!!!!Ei si home, podriem haver-nos quedat en el casal ahir...inclús anar al pasacarrer del matí....però ja no tenia volta arrere, així que després de fer la "croqueta" per terra i dormir-nos dalt d´una canya, per fi, a les 5 de la vesprà arribàrem a Liverpool.

Es suposava que en horari normal tindriem tot el dia per a vore´l, però ara es reduia a 2 hores, així que després de pegar un mosset en un kebap supermegahiperpicant, ens dirigirem a buscar la taberna dels Beatles, fer-mos una cervesseta (es diuen pintes i son de 0.5litres) i anar a pel bus per anar cap a Manxester.

Allí en Manxester ens esperàven Anna i Arturo i ja anarem cap a casa per a intentar montar el tetris en el que es convertiria l´habitació d´Anna al voler acolocar a 7 persones. Ixa mateixa nit, ja que no teniem massa ganes de ixir a gelar-mos, xq feia un fred terrible, els mestres Ele i Ricki ens ensenyaren a la resta a jugar al truc (nunca te acostaras sin saber una cosa mas, gege), la qual cosa ens va vindre molt bé, per a passar el rato fins que ho tancaven tot en el poble i l´hora de sopar.

Al dia següent ens dedicarem a vore Manxester: la biblioteca municipal, la plaça de l´ajuntament, pinteta en el Hard Rock...capuccino/infusió en el Café Nero (semblant al Starbucks)...i monuments en general.

Al santdemà, que era divendres sant, estava tot tancat, així que decidirem anar d´excursió a un poble cap al sud de Manxester, Chester on casi totes les cases estaven fetes amb fusta i vidre, cosa que resaltava vinguent de Manxester on era tot de pedra. Per supost, allí també entrarem a probar les pintes d´allí, i no estàvem assoles, ens acompanyava una quadrilla de huligans bufats que unflavem condons amb el nas i lo únic que sabien d´espanyol era: "hola","barça" y "real madrid" (pa flipar).

Ja estem a dissabte, i a la University of Manchester hi havia una exposició de 3 pisos que anava des de troballes de l´antiguetat egipcia, momies, teles, armes....fins a animals dissecats i una xicoteta part de rèptils i amfibis vius, allí podies passar-te el mati sencer, però no podia ser, anavem contra rellotge, així que en un parell de horetes ho vegerem tot i ens dirigirem cap a l´estadi del Manchester United (no entrarem a vore´l per dins, xq estava a parir), i d´alli a dinar a un centre comercial que era una animalà (estos anglesos caballo grande, ande o no ande)on la part de les cafeteries és una rèplica de la cuberta del Titanic, i una de les entrades és l´escala de marbre i or, amb la seua peaso làmpara, també del Titanic. Una volta dinarem, tornarem cap al centre de la ciutat per vore l´exposició "Body Worlds", no se si ho haureu vist a la tele la polèmica que ha tingut, es tracta de cosos de persones mortes (però molt tractats, clar)en diferents postures per a la contemplació dels músculs, óssos i òrgans, pot ser, una de les més impactants fora un cos penjat horitzontal del sostre i tallat a rebanaetes...

Bueno, pues és dissabte i tindrem que saber com s´ho monta la gent per a ixir de festa, així que després de sopar i fer un poquet de botelló a casa, anarem cap a un pub, a fer-mos cervesses per a no variar, alguna partideta al billar i poc més, perquè tancaven a les 2. Així que després, a altre pub que tancava un poc més tard...i a seguir la festeta en casa Anna, amb uns quants erasmus més espanyols que resultaren ser un poquet freaks. Ah!!després de ploure i pedregar no podia faltar una nevaeta el dissabte enmig de la bufa, així que molts no s´ho pensaren i baixaren a fer fotos i qui més qui menos a gelar-se els ronyons fent "angelets" (ah, ricki).

Diumenge i bon dia...i aci no s´alça ningú...cap a hora de dinar anaren apareguent, aixi que ferem el dinaret i seguirem perrejant la resta de la vesprà, partideta al truc, cervesseta...fins hora de sopar, que anarem a la milla del curry a un kebap, que això era una aniomalà, el kebap no l´enrollen i sembla una pizza amb una montonà de carn i damunt cuenteta. Una volta en casa, a arreglar maletes que el dilluns ens alçavem a les 6 del matí, dormir, bus, avió...i ja som a València!!!!!!!!!!!!!!!!!!Què calor fa en este poble....

Etiquetes de comentaris:

11 comentaris:

  • A la/es 27 de març del 2008, a les 12:11 , Blogger Superestupendes ha dit...

    Ho sent pero jo els collage ixos que feu vosltres amb les fotos, jo no se...i no em deixa posar-ne més, si això ja fare una carpeta i les penjare en companyia de les demés fotos. Ale, espere haver-ho contat tot i deixar-me els minims detalls

     
  • A la/es 27 de març del 2008, a les 12:48 , Blogger Ricol ha dit...

    Ei Clara tens que penjar la foto del estadi del MAnchester i dedicarli-la a Sandro, es una promessa que li vaig fer. Ok?

    X cert molt bona la crònica del viatget, tal volta falta dir que tots els anglesos estan com una cabra, en plena nevada anaven per ahi en manega curta!!! Quin pais!! Però la veritat es que el viatge va estar molt be.

    Pd: Enviam les fotos x e-mail, es ricol33@hotmail.com. Ahi queda el meu mail per a qui vullga (feu bon us d´ell...jeje)

     
  • A la/es 27 de març del 2008, a les 12:55 , Blogger Superestupendes ha dit...

    Les fotos de l´estadi del Manchester van ser en la càmera d´Anna, només me les envie la penje amb dedicatòria, ok? A Neus li he fet un CD amb totes les meues fotos, xq per a passar per internet son massa, no creus?? Jo li´l donare esta vesprà a ella, si vols te grabe un a tu, o li ´l demanes a ella. Ens vegem!

     
  • A la/es 27 de març del 2008, a les 13:33 , Blogger Ricol ha dit...

    OOOOK! com vullgues o me fas una copia o ja parle jo en Neus, tant me fa....

    X cert crec que cal dir que la tornada de l´avio a Manisses va ser un infern, unes turbulencies espectaculars....jo no torne a pujar en avio en ma vida!!!

     
  • A la/es 27 de març del 2008, a les 16:08 , Blogger ADRI ha dit...

    HOLAAAAAAAAA!M'alegre de que el viatge es quedara tan bé, l'unica putada lo de l'avió eh!Bueno ja recuperareu lany que ve el dia de falles que heu perdut enguany.Molt bona crònica Clara, veg que aci teniu moltes una vena periodista que pa que!jijijii

     
  • A la/es 27 de març del 2008, a les 16:10 , Blogger VICEN ha dit...

    ADRI CAPULLI, ESTAVA ESCRIBINT UN SUEPRCOMENTARI I ME L'HAS BORRAT...AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH

     
  • A la/es 27 de març del 2008, a les 16:17 , Blogger VICEN ha dit...

    PUES VAIG A VORE SI M'IX IGUAL...

    HOLA ANGLESITOS: M'ALEGRE MOLT Q EL VIATGE HAJA EIXIT MOLT BE (MENYS L'ESPERA A L'AERPORT) PERO WENO...SEMBLA Q S'HO HAVEU PASSAT MOLT MOLT BE..M'ALEGRE.

    SOLS VOLIA DIR (SI ADRI EM DEIXA,JAJA) Q JO NO HE POGUT FICAR RES JA Q HE ESTAT MOLT LIADA (HE ANAT A LA MAR, HE TINGUT Q ACABAR UN CURSET, HE TINGUT Q ANAR DE COMPRES PA LES BODES Q HI HAN I Q MOLTES ESTUPENDES TENIM, TINC Q FERME LA MALETA, PQ DEMA SOC JO LA Q MEN VAIG DE VIATGET)AIXI Q PROMET Q NOMES VINGA I ESTIGA RECUPERA ESCRIURE ALGUNA CRONICA (TINC MES DE UNA AL CAP I FOTOS Q HO RATIFIQUEN, JEJE) I POSSARE LES FOTOS ALS ALBUMS (I EN CREARE DE NOUS). BSTS

     
  • A la/es 27 de març del 2008, a les 16:24 , Blogger VICEN ha dit...

    SOC JO UNA ALTRA VEGADA (Q PESADA PER FAVOR) Q VOLIA FELICITAR A MERI, A INMA I A CLARA PER LES SEUES CRONIQUES Q ESTAN MOLT PERO Q MOLT CURRADES.CONTINUEM AIXI, Q EL RITMO NO PARE...

     
  • A la/es 27 de març del 2008, a les 17:22 , Blogger neusis ha dit...

    hay PUM-PUM!! jo no ho auria fet millor!!

    aí estan totes les aventures viscudes durant aquestos dies.

     
  • A la/es 27 de març del 2008, a les 23:05 , Blogger marieta campos ha dit...

    ye clara!! quina crònica! molt bé! sembla que el viatget genial per lo que tots conteu, encara que crec q no anireu altre ia 19 de març de viatget,no?? els anglesos ja sabem tots que estan algo xafats i ricky el aviò no es sempre tan mal!

     
  • A la/es 27 de març del 2008, a les 23:05 , Blogger marieta campos ha dit...

    ye clara!! quina crònica! molt bé! sembla que el viatget genial per lo que tots conteu, encara que crec q no anireu altre ia 19 de març de viatget,no?? els anglesos ja sabem tots que estan algo xafats i ricky el aviò no es sempre tan mal!

     

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici