dimecres, 12 de març del 2008

DESPRÉS DE TANTES CONVERSES...

...hem considerat l'ampliació de la colla de les Superestupendes. Aquestes dues personetes han arrivat a formar part de la colla per camins diferents. Per qui comencem??

Tatay, que hem de dir d'aquest personatge. Superestupendo des dels inicis però sempre a la sombra... o algú ha llegit molt comentaris d'ell per ací?? però ens ha escrit?? Ah, sí!! per a reclamar-nos el seu dret com a col·laborador... que jeta!!!
Bé pues pareix que es hora de que sigues oficialment superestupendo, encara que si fem cas al comentari de Sandro hem de fer cerimònia de bateig i tot!! jejeje si que ens riuríem.

Per altra banda, si ferem un reconter dels comentaris publicats al blog, qui penseu que deuria tindre el títol de superestupenda??
Sí, crec que tots pensem amb la mateixa persona, d'una representant de la Fusió que tantes vegades em parlat...per fí t'arrivat el moment de ser col·laboradora, Patri.

Enhorabona als dos, espere que després d'acceptar la proposta de col·laboració ens dediqueu la vostra primera entrada...sinó tindrem que replantejar-nos l'ampliació de la colla seriosament.

Etiquetes de comentaris:

6 comentaris:

  • A la/es 13 de març del 2008, a les 13:52 , Blogger marieta campos ha dit...

    bien!!!!! enhorabona als dos! la veritat que seu heu guanyat,bueno... una mes que l'altre (eh taty!), pero de totes formes m'alegre de que la familia bloguera-superestupenda augmente! avore si se nota que ja teniu, despres de tant de reclamar-ho, poders al blog, i ens publiqueu alguna que altra entraeta,val???

    jo estic en Sandro en lo de fer un bateig, pero en que serà Sandro?? en aigua no veritat??? casalla, whiski...???? això heu tindrem que parlar seriament!

    percert xics i xiques de les apostes, esta mati no he anat a contat, vos dec un ticket!:P

     
  • A la/es 13 de març del 2008, a les 16:30 , Blogger Patri ha dit...

    Eeeiii!!! Gracietes, ja soc SUPERESTUPENDA!!!

    Voldria pero de moment no puc publicar res. A vosatros vos va el messenger, correu, etc?? No puc entrar i agregarme a la llista de contribuidors.En passar les festes a vore si escric.

    Sobre el bateig...es per a Tati i prou no?? En whisky si voleu pero begudet, per damunt NO.
    Ens veguem a la nit ;)

     
  • A la/es 13 de març del 2008, a les 16:46 , Blogger ADRI ha dit...

    ENHORABONA ALS DOS NOUS INTEGRANTS D'AQUESTA COLLA MEGA SUPERESTUPENDA!!!JEJE!Menos mal que al final no mhan llevat a mi el titul..uf!jajaja!Bueno ens veguem a la nit.b7s!

     
  • A la/es 13 de març del 2008, a les 18:40 , Blogger Esther ha dit...

    Com q ja som mes STUPENDES_ESTUPENDO, ja era hora, jeje.
    per cert Patri crec q per a tu tambe va, o si no no seras ESTUPENDA del tot, bueno i el convit del bateig ki el paga??
    besets i enohabona als dos

     
  • A la/es 14 de març del 2008, a les 14:10 , Blogger Superestupendes ha dit...

    Eiiiiiiiiiiii moltes felicitats!!! Veges si tenim que fer la cerimònia, mosatros som superestupendes per a això i més!jajaja, però Patri no t´escapes, si ho fem a Tatay, per supostissim que a tu també!!
    Vinga ens vegem en la celebracio de la nit, i per cert, curreu-se encara que siga el dolçet per a despres de sopar, no???

     
  • A la/es 14 de març del 2008, a les 20:25 , Blogger Superestupendes ha dit...

    Per als de les apostes: No se si Elena vos ha ensenyat el sms, xo si que la vaig despertar a les 8.30 del mati. Respecte a l´aposta que em tocava fer esta nit...segurament vos donare ticket, no voldria eclipsar el protagonisme dels nous colaboradors del nostre blog, hui la nit és d´ells...

    PD: poseu cava a refrescar q tenim q brindar!!!!!!!!!

     

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici