dimecres, 27 de febrer del 2008

PAELLES

Com era d'esperar una festa fallera ha de començar ben prontet, i per no trencar la tradició part de la colla anarem d'esmorssar. Parle de part de la colla perquè unes per compromisos, altres per perreria, que si de resaca del fallers d'honor,...sols erem 5 (Adri, Celeste, Clara, Patri i jo)!! Menuda colla!! Menos mal que aquest any parlem de fusió (eh patri?) xq sino no sé com acabariem. Com anava passant el temps anaven agregant-se a la festa, primer Maria que ja estava recuperada del divendres i despres Neus...amb elles ens ferem el cafenet i la tertulieta.
Ara si que ja era hora d'anar cap a les instal·lacions on tenia lloc les paelles, trobar la falla, amics d'altres comisions i com no altra superestupenda, Elena, que per motius de treball arriva a hora de dinar. Tots junts escoltarem la mascleta i de seguida qui tinguera paella degustar un plateret. Nosaltres, passarem un poc de fer paella i ens ferem un bon esmorssar així que allí probarem un poquet la dels nostres amics del Confeti.
Seguidament musiqueta i a pels premis... com de costum alli estavem armant soroll però sense rebre res de res. Tinguerem inclús un moment de record per al que va ser la sensació de les falles 2007...si si amics la Falla Mercat d'Abastos, que aquest any retornà amb els seus passacarrers nocturns. Ens decidim a eixir del Sindicat quan de sobte Clara ens va recordar el perquè de "FalleretaPum"...la xiqueta pega una patinaeta. Va ser una dia intens de falles.

Etiquetes de comentaris: ,

2 comentaris:

  • A la/es 27 de febrer del 2008, a les 23:08 , Blogger Superestupendes ha dit...

    Xi mira, quina manera de redactar!tu estas segura que la teua vocació és d´arquitecte???gegeg, no t´has deixat res, eh? A mi m´ha vingut bé per a reviure el dia. Ole ole, ha seguir així que el blog està triunfant!!!

     
  • A la/es 29 de febrer del 2008, a les 10:42 , Blogger abel -confeti- ha dit...

    jajajaja!!! aaayyy redactora jefa!! jajaja

    ay mare q dos porten els blogs, una la superstu i latre el confeti.... mare meua....

    lo q ma molat a mi es aixo de FALLERETAPUM!!! jejeje de quines coses s'entera u! enorabona a la premià! jejeje

    i bueno, una critica un poc destructiva.... "no m'agrada el fet que hi haja un valencià tan estàndar als nostres blogs ja què no hi podem parlar tan agust com volem i ens deixa un mal sabor als llavis"; "magrà més poder expresarse lliurement en el idioma suecà i aixina mos antenguem tots i te rius més agust"... xD

    besets bloguereta!

     

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici