dilluns, 3 de març del 2008

SOPAR CONFETI-SUPERESTUPENDES

Fa ja unes quantes setmanes, concretament el dissabte dia 16, menbres del confeti i de superestupendes es van unir en un sopar de germanor. Aquesta crònica arriva un poc retrasaeta però primer perquè no tenia les fotos i despres perquè mai trobava el moment...

El motiu del sopar eren dos concretament "Cavalgata" i "Ral·li" però es queda en aixó... en un motiu de festa. Eixe cap de satmana no hi havia cap acte faller així que nosaltres ens vam inventar aquest sopar. Per cert, podriem tornar a organitzar altre però amb les dos colles al complet...mal sopar i mala festeta no?
Sí, parlarem un poc de la Cavalgata, de les ganes que teniem de que arrivara i sobretot de la disfressa... quan s'enteraren de que totes estavem mans en les teles per a confeccionar els pingüinets la cara es canvia...instantaneament decidiren que de cosir res de res i que ells es conformaven amb un esquimal comprat.

Després teniem que discutir que feiem per al ral·li, ens haviem d'organitzar i pensar les disfresses. Pues bé, molt de xarrar, menjar i beure aquells "mojitos" però de ficar una data per quedar res. Al final anat cap a Tasques mig decidirem el dia, vaja que colla!!

Com no una festa fallera havia de passar pel Pimwis i ací va ser quan les reporteres gràfiques li agafaren la càmera a Abel per a que quedara constancia d'aquell sopar perquè si arriva a ser per ell ens quedem amb les 4 fotos del sopar, eh Maria?

Etiquetes de comentaris: , ,

5 comentaris:

  • A la/es 3 de març del 2008, a les 18:16 , Blogger marieta campos ha dit...

    jajaja, que risa de sopar! tenim que repetir-ho! encara que de parlar de disfreses no parlarem massa ni del rally tampoc, erem una xicoteta representació de les dos colles (2 de cada), però després ens trobarem amb més gent i la veritat que ferem festeta, jo meu vaig passar molt be, quant repetim????

     
  • A la/es 3 de març del 2008, a les 20:42 , Blogger abel -confeti- ha dit...

    mare meua.... i vosatros voleu q fem un sopar de germanor despues de tot lo que mos acabeu de criticar??!!

    jajaja es brometa!

    va estar molt be. quan e vist q eu fet la entrada al blog e pensat en fer-ne un este divendres (crec q no tenim res) pero quan e seguit llegint dic "ja esta clar, ja tenim sopar segur". pues si, faltava que forem tots al complet, aixina que per la meua part podem fer el sopar el divendres, a falta de confirmar-ho tots esl q vajen a assistir.

    ciao!

     
  • A la/es 3 de març del 2008, a les 20:51 , Blogger Inma ha dit...

    Divendres sopar de germanor al complet...adjudicat???
    Vinga superestupendes i Confetis aneu preparant-se...

     
  • A la/es 3 de març del 2008, a les 21:25 , Blogger marieta campos ha dit...

    açò es falla! pensat i fet!!!jajaja, jo m'apunte al sopar, avore si les estupendes s'animen i no som inmeta i jo asoles, aixina que, per mi divendres perfecte!

     
  • A la/es 4 de març del 2008, a les 14:37 , Blogger abel -confeti- ha dit...

    vale, llum verda! Sandro m'ha dit que el divendres tambe li pareix be. el divendres es la plantà crec... i tb hi havia algo mes...pero bueno, aixo no lleva que no pugam anar de soparet... no?? a vore si se van apuntant mes superwachis califragilisticospiralidoses estupendes mamachicho me toca lalalalalalaaaaaa


    ;bbbbb (no s'enfadeu xfaaa...!)

     

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici