dimecres, 26 de març del 2008

...FINS LA DESPERTÀ

Com deïa Marieta, baix la identitat de Clara, el dissabte 15 de març fou tant complet que mereixen dues entrades. A vore si sóc capaç de contar tot allò que ens va occorrer al post-ball de disfresses.

Acabá l'orquesta i tancaren el casal però la festa havia de continuar així que a keeper's que ens van dirigir vestides de Plastidecor. Els primers en arrivar foren Fido, Ricky, Neus i jo, però aixó sí estos dos ja no anavem amb la disfressa, que teniem vergonya de que els vegeren així?
Després arrivaren més Plastidecors (Maria i Patri) i un "Eduardo manos tijeras" que tampoc es volia pedre res de la festa. Entre bailoteo i baioleto l'aparició estel·lar de la nit la Plastidecor "rosa fluorescent", Clara per si hi havia algun dubte jeje.

Quan pareixia que la festa anava minvant, Keeperets estava apunt de tancar, van apareixer dos fortalenyeros (Ele un d'ells) que ens van tocar unes xarangaes...sí sí allí dins del keeperets!! Mala festeta ens montarem en un momentet!!

Bé, ara sí, ja eren les 7 del matí i encara no era moment d'anar a casa a dormir...on podiem anar? A la desperta!!! Així que les Plastidecors, Eduardo i...una mini xaranga que llogarem ens dirigirem al Cau per a reunir-nos amb la resta de fallers.

En arrivar a la porta del Cau, els pocs fallers que allí hi havien es quedaren bocabadats, primer en vore que les xiques encara anaven disfrassades i després per l'arrivada de la mini xaranga. Aquesta estava formada per Ele tocant el tamboret i altre fortalenyero amb una especie d'organillo...Mare meua, no podiem parar de riure!!

Desdijunaren el que la Nostra Fallera Major, Amparo, ens havia prerarat, continuaren la despertà i poc a poc anaven abandonat per tal de fer una becaeta, que ja era hora...la setmana fallera encara estava per començar.



PD. Si punxes en la foto voràs la resta de la despertà

Etiquetes de comentaris: , ,

5 comentaris:

  • A la/es 26 de març del 2008, a les 22:57 , Blogger anToniet -Confeti- ha dit...

    Inmeta, tb hi havia representacio dls confetis, xicoteta, xo ahi estaven, al pie dl cañon!!!jejej
    Sobre la desperta, increible, com d'un "organillo" pot ixir tot aixo!!! Jo ne tenia uno igual de xicotet, i no sonava aixina!!!
    Bueno, i de la imatge de Klara en el carrito, no comment, tot culpa d pistola!!! Nomes x aixo ja valge la pena no xitar-se ixe dia!!!
    Qi siga q ho entenga: El desempate en les falles'09 n?jejeje.

     
  • A la/es 26 de març del 2008, a les 22:59 , Blogger marieta campos ha dit...

    jajaja, molt bona crònica inma! encara recorde ixe dia i no puc parar de riure! gràcies indubtablement a clara que estaba mes que superestupenda!
    ah! i recordar tambe que a Toni i a Pepo ens els trobarem per kepers i tmb vingueren a la despertà! (ells son els que dugueren a clara,no???)

     
  • A la/es 27 de març del 2008, a les 9:41 , Blogger Inma ha dit...

    Pareix que encara estava pensant en la mona de pasqüa quan feia la crònica...

    Sip, representació xicoteta dels confetis hi havia i tranquil Toni que inclús en alguna foto apareixes :P

    I altre que també es quedà fins les 7 del matí fou Tatay però es raja de vindre a la desperta, el xiquet tenia fred!!!

     
  • A la/es 27 de març del 2008, a les 17:00 , Blogger ADRI ha dit...

    Molt bona crònica!Bueno, esta i totes les demés!Qué superestupendes sou mare!Sobretot Clareta arrastraeta en ixe carro per Pistola!ixa foto es molt bona!Tindriem que fer un TOP 10 de les fotos, ixa estaria als primers llocs segur!jaja!
    AH MARY!Ja mos informaras de lo de la despedida de una de les superestupendes o si mos informareu en la reunió del dia 4.ja me dius algo.

     
  • A la/es 27 de març del 2008, a les 17:15 , Blogger neusis ha dit...

    encara em fa mal la panxa de riurem de pensar en aquest dia de festaaa!! per a mi crec q es sense dubte un dels millors dies s'aqestes falles!! per lomenos el que mes em vaig riure AIXO SEGUR!!

    confetis no feu morros q sense vosatros.... tampoc havera segut el mateix!!

     

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici