dijous, 11 de setembre del 2008

EL RETORNO

Bueno, ja veig que el blog va animant-se, i es que ja es més de "vuelta al cole", a Sueca, al curro (qui haja tingut vacances, jo no!), ......I en el blog també se nota, bé després de tota esta ausència de aquestos mesos estiuencs, encara que els aniversaris de moltes de nosaltres han fet que el blog no parara!!jeje, ara es moment de ficar-se al dia, aixi que fare un xicotet resum de algunes coses que han pasat.

Primer que tot dir-vos que el sopar aquell d'estiu que Taty va fer la convocatòria, finalment es va fer, encara que ja fa tant de temps que ni ens enrecordem, bueno pues soparem per el Perelló en el bar de tots els anys, i després a plastic, es a dir, lo únic que se pot fer si ixes per el Perelló! ens heu pasarem molt bé, encara que hi hagueren prou fallos, i en Plastic ens feren una aparició este.lar Maria Rosado, Monica i Regina (germana de Maria), després quant ens tiraren al carrer encara hi hagué algú que tenia ganes de més i anaren a Kepers, bé en definitiva que ens heu pasarem bé i que hi ha que fer en més frecuencia estos soparets, ací vos deixe unes quantes fotos, qui tinga més que les penje en el álbum!!!





bé, després en el més d'agost algunes de nosaltres en tinguerem prou saturaet, ja que es casaba una amiga nostra i coneguda per totes, ella ha sigut fallera de la nostra falla i de la nostra colla, encara que no ha arribat a ser superestupenda, ella es Paula, així que hem estat molt divertides casi tot el mes d'agost preparant la despedida i la boda, ara ja s'ha casat i la veritat que tot se va quedar molt bé ara sols ens queda desde ací (que sabem que de quant en quant entra) donar-li la enhorabona! vos deixe unes fotos per a que vegeu lo superestupendes que estabem!!




bueno i entre tant d'aconteciment com no, nombrar el que ha segut la bomba de les festes de sueca, i esque perfí ha vingut algú que valia la pena!!! miguel bosé!!! bueno fet històric a Sueca, el concert va estar molt molt bé, hi habia moltissima gent i ell va estar espectacular, si, la veritat que ja no te les primeres dents, però ja voldrien molts estar com ell als 52 anys!!!




i açò es tot, per ara, ara queda les paelles demá, que la veritat que jo ja m'he perdut en si se fa o no paella, jo de totes formes no puc anar, però bé si feu com si no ens vegem després per ahí, bueno i també queda la semana de MIM, i el mig any faller que es també dins de dos semanes, i agermanats......ufff xiquetes poseu-se les piles que ara ja no parem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Etiquetes de comentaris: ,

7 comentaris:

  • A la/es 11 de setembre del 2008, a les 20:51 , Blogger marieta campos ha dit...

    ah! soc jo altra volta! que conste que no habia vist en el blog dels confetis lo del retorno, sino no li haguera posat ixe titòl al post!!!

     
  • A la/es 11 de setembre del 2008, a les 22:11 , Blogger Inma ha dit...

    Un estiu algo mogudet i que ens has resumit en un momentet.

    Eixe sopar de playbacks-superestupendes amb l'aparició de Mónica i Maria, el soparet faller a les festes de Riola i com no l'aconteciment per exel·lència de l'estiu la boda de Paula amb la seua corresponen organització de festa i una despedida genial al Sol. Enhorabona i ja ens contarà eixe viatge a NY (mare quins records!!)

    En quan a les paelles de demà pues...sobre la marxa xq tanta gent i al final...

    Fins pronte xicones i animeu-se que ja estem ahí!!

     
  • A la/es 12 de setembre del 2008, a les 17:40 , Blogger neusis ha dit...

    pos si qestem aborrideteeeess!!!

    mare esta maria, sino fora per ella algunes ni santerarien de com han anat els soparets... i tots els events que s'han prodiut aquest estiu!

     
  • A la/es 12 de setembre del 2008, a les 17:40 , Blogger neusis ha dit...

    pos si qestem aborrideteeeess!!!

    mare esta maria, sino fora per ella algunes ni santerarien de com han anat els soparets... i tots els events que s'han prodiut aquest estiu!

     
  • A la/es 13 de setembre del 2008, a les 13:16 , Blogger Clara ha dit...

    Eiiii estaveu totes superestupendes a la boda de Paula, així m´agrà, posant fotets i tot per a q no ens pergam detall!!!!
    I jo que tenia entés que agermanats era divendres i m´ho anava a perdre...des de luego q estic al món per a que hi haja de tot...jajaja!!!

     
  • A la/es 15 de setembre del 2008, a les 21:05 , Blogger marieta campos ha dit...

    a la galeria de fotos ja estan penjades les del sopar d'estiu! qui tinga més fotos se poden afegir, eh taty!!

     
  • A la/es 16 de setembre del 2008, a les 17:24 , Blogger Patri ha dit...

    molt faenera Mery, bon resum de tot, ah i molen les fotos. A vore si l'any que ve passeu d'anar al Perelló i el fem en Sueca, que ens tinguerem que desplaçar tots aposta.

     

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici