divendres, 17 d’octubre del 2008

Nosaltres també ens agermanàrem!!

Encara que amb retràs, ja heu sé! Però les encarregades de fer el reportatge gràfic no m’han envia encara les fotos!!!
Així que sense fotos, però igualment contaré com ens ho passarem el passat 4 d’octubre a la festa de germanor fallera, a la que persupost varem acudir.

Per a que la festa es fera mes llargueta i fer germanor durant tot el dia decidirem anar de dinar, però parlant amb la gent dies abans de la festa al final ens ajuntàrem en el dinar una bona taulà de gent de la falla, no sols érem superestupendes que va! si crec que érem minoria! Allí ens ajuntàrem gent de diferents quadrilles però al fi i al cap això que mes dona!, el cas es que estàvem fent falla i al mateix temps germanor entre nosaltres.

Després de dinar férem el nostre recorregut cap al parc de l’estació que era el punt de reunió de totes les falles, només arribar es va llegir el manifest de germanor des de el palomar per els membres de l’organització, a l’ambient es respirava falla i ganes de festa que es culminaren amb el multitudinari pasacarrer! Per cert també felicitar a tots els membres de la falla que varen acudir érem la falla que mes gent hi havia apuntats i allà on anaves i per on et mogueres et trobaves amb algú de la falla, i això la veritat es que dona molta alegria!



I després del pasacarrer tocava el sopar al polígon, bueno alfinal del polígon!!jeje. allí ja estava tot preparat esperant a tots els que formàvem agermanats, soparem i....ens gelàrem moltíssim!!!! Quin fred!! Encara que hi havia qui el notava menos que altres jeje... però feia molt de fred, que li anem a fer! Soparem i després ens dirigirem a l’orquesta per a vore si entravem en calor, però encara faltava un rato per a que començara així que al final acabarem solucionant el fred amb chaquetes i a la marxa! començava l’orquesta titànic, espectacular percert, amb menos gent de la que hi havia al pasacarrer supose que per l’oratge, però nosaltres allí que estàvem, complirem fins el final!!



Heu ballarem tot i ens riguérem molt, en definitiva una gran festa de germanor, a la que també m’agradaria felicitar als organitzadors per la feina desinteresada que fan, segur que es molta gent la que opina, critica i comenta sobre la festa, però en realitat es molt poca la que esta disposta a ficar-se organitzar una festa d’eixa magnitud, així que enhorabona i per molts agermanats mes!!!

Nosaltres ens apuntem ja a agermanats 2009!!

pd: perfí Adri ens ha enviat fotos i ja estan a la galeria, ací he ficat unes quantes per a fer més gràfica l'entrada,jeje! avore si la resta s'animeu a penjarles també!

Etiquetes de comentaris: ,

5 comentaris:

  • A la/es 17 d’octubre del 2008, a les 15:41 , Blogger neusis ha dit...

    MUY BIEN MARIETA!!!

    Saviem que no ens decepcionaries en ixa gran crònica!!
    i les de les fotos un poquet de aire!! jajajajaja.

    PD: Adri no poses aquelles que estan en contra de la intimitat!jejeje.

     
  • A la/es 17 d’octubre del 2008, a les 17:14 , Blogger Inma ha dit...

    Holaaa a totes....encara que no ho parega estic viva!!!!

    Per fi!! Ha arrivat la crònica, creuia que no anaveu a conter-me com les superestu visqueren la festa... perquè el meu "agermanats caser" va ser de lo més...no se com dir-vos...

    M'alegre que la festa fora un exit i que cumplireu com les que més, espere vore ixes fotos pronte, i res de censura que açi una vol enterar-se de tot jejeje

    Bé xiquetes i xiquet vaig a continuar, que ja em queda menys.

    Bessos...

     
  • A la/es 18 d’octubre del 2008, a les 0:44 , Blogger maria rosado ha dit...

    Hola!!!Ja sé que no sóc superestupenda, però com si ho fora, jajajja.
    M´alegre molt que Maria s´haja animat a escriure la crònica d´un dia que segons m´han contat, va estar molt bé. A vore si l´any que ve puc anar!jajjaja
    És broma, és veritat que ens ho vam passar molt bé i que al final vam ser molta gent per a dinar i anar fent ja convoiet. Ens vam riure molt!!!
    L´any que ve....frenadol per a tots!!!

     
  • A la/es 18 d’octubre del 2008, a les 14:31 , Blogger Superestupendes ha dit...

    Hola!Soc Adri!Que no se xq no puc escriure en el meu nom...en fi,no pasa na.ja he penjat les fotos del dia de la germanor,son poquetes però es lo q hay.jaja!ah Inma senc dir-te que si nhia censura però xq les fotos que van contra la intimitat(de Neus)me les van borrar l'autoritat,ja te contaré ja.qué fuerrrrrrrte!
    Maria,estic en tú,l'any que ve frenadol per a tots!jaja!

     
  • A la/es 18 d’octubre del 2008, a les 20:55 , Blogger marieta campos ha dit...

    Hola M.Rosado! ja era hora de que deixares algún comentari!!!! jo crec que el frenadol no va tindre la culpa...

    inma en quant a les fotos, sin comentarios....jajaja, ja teu contarem en privat!!

    bueno ja he ficat fotos a l'article per a que estiga completet, gràcies adri!

    ah! bueno felicitar a la nostra amparito que no es superestupenda però ho ha segut! i ahir va ser el seu cumple, FELICITATS!!

     

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici