dimecres, 26 de novembre del 2008

VIATGE A LONDON!!

Feia temps que no vos contava res però eixa bodegueta, que em costà uns agermanats, em tenia tant absorvida que de ruta bloggera res de res. Ara ja amb el títol en la mà i de vacances ja podem tornar a l’activitat bloggera i que millor forma que fent-vos les dentetes llargues amb en un viatget a London, en companyia de Meri i de Lauri (altra arquitecta acabaeta d’ixir de l’ou jejeje).

Com no, com a bones falleres no ens podiem olvidar la bandera rodaora ja que el sentimen faller es algo que portem allà on anem, es part de nosaltres, així que asi tenim la proba :P

L’aventura londinense començà el passat dilluns. No hi havia temps a pedre així que en arrivar, ens dedicarem a caminar per la zona per vore com era allò. Després d’un ratet de caminata decidirem parar a una cerveceria, i qui ens diria a nosaltres que aquell seria el nostre refugi quan no teniem on anar i encara era pronte per anar a l’hotel a descansar??


El dia següent va ser prou intens, les ganes que teniem de vore tot alló i que no ens faltarà res va supossar hores i hores de caminates per la “Tower of London”, “London Brigde”, “Tate Modern” (on acabarem fent un improvisat picnic al hall del museu per a dinar), la Catedral de St Paul, Trafalgar Square, British Museum,... per acabar amb un bon musical com va ser el “We Will Rock You”.

El dimecres no anava a ser menys així que ens van preparar d’un bon desdijuni per continuar la ruta per la ciutat del Tàmesis. Aquell dia estava previst anar a vore el famos canvi dels guardies del Buckingham Palace. Hi havia molta expectació i graciosos els soldadets, però he de reconeixer que al final es feren un poc pesadets tenint en compter que el fred que feia era prou considerable. Quan pareixia que la cosa anava a acabar els musics soldadets es fiquen en posició i un concertet que ens feren... Seguirem amb la zona del Westminster i el Big Ben, el mercadet de Convent Garden... Cap a les 4.30h, que ja era de nit, ens decidirem per anar al London Eye (també coneguda com la Noria del Mil·lenni) per observar les vistes de la ciutat des de les altures. Després de l’experiència del musical de la nit anterior i vist que a les 18h està tot tancat anarem a vore el musical “The Lion King” (si el de Queen va espectacular, este ens deixà sense paraules, no es podeu imaginar la curra de decorats i de vestuaris, increïble!!) Per acabar el dia, passaeta per Piccadilly Circus i passejet per Regent’s Street.

Dijous, havien d’aprofitar l’ultim dia que ens quedava, ja que l’avió de tornada a la terreta ixia el divendres de mati. Primera parada O2, per tal de vore l’expoció de Body Worlds, interessat tot el que allí pots vore i saber tot el que tenim per dins del nostre cos però...no aneu després de menjar!! Jejeje. Seguint el plannig anarem al Hype Park, al Museu de Ciencia i com no haviem d’anar als almacens Harrods i al Hard Rock Cafe. Després agafarem un bus però no ens pregunteu on anavem...tant cansades estavem ja, que ni ens donarem conter que anaven en sentit contari al que volien anar :S

Divendres últimes hores a London, agafem el metro per anar a l’estacio de tren i d’allí a l’aeroport, les nostres vacances acabaven en unes horetes....quina llàstima!!! Per cert, on és el següent destí????





Etiquetes de comentaris:

5 comentaris:

  • A la/es 26 de novembre del 2008, a les 18:23 , Blogger neusis ha dit...

    ale, ale!!
    molt bona crònica!! i ai està la nostra bandera rodaora! no podia fallar.
    bueno, bueno ara a planejar les falles i despres ja parlarem de planejar més viatjes que ja ho teniu be de fermos les dents llargues!!!

     
  • A la/es 26 de novembre del 2008, a les 20:30 , Blogger marieta campos ha dit...

    bueno bueno bueno...quina super-crònica!! molt be inma!!

    la veritat que Londres superway, molt xulo i menos fret del que ens pensabem, hui n'he patit mes que alli en tota la semana!!!

    Ara toca pensar en falles, però ja podem anar maquinant quin será el proxim destí!!!!!

    percert la foto de la bandera ha quedat molt bé :P jejeje!

     
  • A la/es 27 de novembre del 2008, a les 9:50 , Blogger Patri ha dit...

    Ale que enveja.
    Bona crònica de l'escapadeta Inma, perdre el temps no el perguereu no...

    Ahh i a vore si estes super-estus ens diuen quan han quedat per assajar i parlem de que fem per als decorats, que sempre som poca gent i s'ens tirara el temps damunt

     
  • A la/es 28 de novembre del 2008, a les 14:28 , Blogger ADRI ha dit...

    Mare meua quina supermegacrònica estupendisima!jajaja!es com si havera esta alli en vosatros.bueno,m'alegre molt de queho pasareu tan bé.b7s!

     
  • A la/es 29 de novembre del 2008, a les 16:24 , Blogger VICEN ha dit...

    ala, ala, unes de viatget i les demes currant...q no, q s'ho mereixieu, la meri per no tindre vacances a l'estiu i tu per eixe final de carrera i de projecte. pero les dents llarguetes si q meu fet,jeje

     

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici