dijous, 23 d’abril del 2009

Boda Superestupenda!

Hoooooooolaa superestupendes, ja ho he fet al blog de la falla, per que l'ocasió heu mereixia, però vosaltres no anabeu a ser menys, encara que algunes estabeu presents vos contaré com va transcorrer la boda de la nostra Superestupenda-fusió Silvia i de el casi també superestupendo (per afinitat) Samuel (va...que alomillor l'any que bé et fem superestupendo d'honor!).


El passat diumenge ixir un dia gris, però no va ser impediment per a que per a Sam i Silvi fora un dels dies més importants a la seua vida, i aixi va ser, a les 12h amb l'Esglèsia de Sant Pere repleta de gent, entrava el nuvi per el corredor disposat a esperar a la seua futura dona a l'altar, pocs minuts després entrava Silvia de blanc i deslumbrant.
La cerimònia molt emocionant, jo se d'algunes que no pararen de plorar!!!! una vegada casats la sorpresa del amics de les albades que encara ens va fer plorar mes, i a la novia també!! (Sam va saber contindres molt)
Després l'arròs i les fotos al garden d'Ele, la veritat que ens riguerem un rato alli també! i d'allí cap a la cancela on esperaben els convidats, dinarem, beguerem, plorarem i ens riguerem! i com no en finalitzar tot ballarem amb l'orquestra on canta la nostra Karla, a les 22h ens tiraren de la Sala i per si no habiem tingut prou, anàrem a la tasqueta Celda on per gentileça dels novios poguerem continuar la festa!
En definitiva una gran gran boda en la que disfrutarem i ho passàrem molt bé!



Ara estarán gaudint del viatge de nuvis per les illes gregues!!!!! que envetja!!!! però esperem que ens heu conten i ens ensenyen les fotos quant tornen!!!

Sam i Silvia, desde Superestupendes vos desitgem que sigau molt feliços en la vostra nova vida junts!!!!! ENHORABONA!!

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici